Resultats de la cerca frase exacta: 4

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. chenin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep chenin, de maduració tardana, mitjà i compacte. [...]
2. chenin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm chenin. [...]
3. cap de sala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar un servei de restaurant, de supervisar i controlar les operacions que hi tenen lloc i d'assegurar la correcta atenció als clients. [...]
4. crep fullada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Crep feta amb una pasta de farina, sal i aigua, estirada en fulls prims i superposats diverses vegades, generalment amb un farciment dolç o salat, típica de la cuina del Magrib. [...]